Anlık Bildirim

Game of Thrones'un yıldızı Star Wars evrenine katıldı

Game of Thrones'un genç yıldızı Emilia Clarke, Star Wars evrenine katıldı. Clarke, 2018 yılında vizyona girecek Han Solo filminin başrollerinde Alden Ehrenreich'e eşlik edecek.
Sinema tarihinin en sevilen serileri arasında yer alan Star Wars, geçtiğimiz yıl vizyona giren The Force Awakens ile uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri döndü. Sinemaseverlere her yıl yeni bir Star Wars filmi sunmayı planlayan Disney, The Force Awakens ile başlayan yeni üçlemenin filmlerini bir yıl arayla yayınlarken, aradan geçen bu yıllarda da Star Wars evreninde geçen münferit hikayeler anlatan antoloji filmlerini yayınlayacak.
Bu Star Wars antoloji filmlerinin ilki olan Rogue One: A Star Wars Story, önümüzde ay vizyona girecek. Rogue One'ın çıkışı yaklaşırken, bir sonraki Star Wars antoloji filmi de şekillenmeye başladı. 2018 yılında vizyona girecek olan Han Solo filmi, aradığı kadın başrol oyuncusunu Game of Thrones'ta buldu. HBO'nun sevilen dizisinde Daenerys Targaryen'i canlandıran Emilia Clarke, Han Solo filminin ana karakterlerinden birini canlandıracak.
Emilia Clarke'ın Star Wars evrenine katıldığını duyuran StarWars.com, genç oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında ise herhangi bir detay paylaşmadı. Öte yandan Variety'nin haberine göre rol için Clarke'ın yanı sıra Kiersey Clemons (The Flash), Jessica Henwick (Iron Fist) ve  Tessa Thompson (Creed) da değerlendirilmiş ancak sonunda rolü kapan Clarke olmuş.
21 Jump Street ve The Lego Movie gibi eğlenceli filmlerle adını duyuran Christopher Miller ve Phil Lord ikilisinin yöneteceği film; Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Han Solo'nun gençlik yıllarını anlatacak. Harrison Ford ile özdeşleşen Han Solo'nun gençliğini Alden Ehrenreich canlandırırken, Donald Glover da Lando Calrissian'ın gençliğini canlandıracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5955 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, Han Solo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim