Anlık Bildirim

Guardians of the Galaxy Vol. 2 gişede rakip tanımıyor

İki hafta önce vizyona giren yeni Marvel filmi Guardians of the Galaxy Vol. 2 gişede rakip tanımıyor. Film gişede önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.
Marvel'in en eğlenceli filmleri arasında yer alan Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları)'nin devam filmi Guardians of the Galaxy Vol. 2, 28 Nisan'da gösterime girdi. Sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan film, vizyondaki ikinci haftasında önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.
Guardians of the Galaxy, dünya genelinde 501.7 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı. Bu hasılatın 175.9 milyon doları ABD'den gelirken, geri kalan 325.8 milyon doları ABD dışından elde edildi. Üstelik filmin önümüzdeki hafta da gişedeki liderliğini koruması bekleniyor.
Filmin bu hafta vizyondaki en büyük rakibi King Arthur: Legend of the Sword olacak ancak bu filmin de gişede Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin gerisinde kalacağı tahmin ediliyor. Öte yandan önümüzdeki hafta ABD'de vizyona girecek Alien: Covenant'ın Marvel'in son filmini zirveden indirebileceği söyleniyor.
Yönetmenliğini James Gunn'ın üstlendiği Guardians of the Galaxy Vol. 2; ilk filmde tanıtılan renki ekibinin evrenin uzak köşelerindeki maceralarını anlatmaya devam ediyor. Filmin başrollerinde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Kurt Russell, Pom Klementieff, Sylvester Stallone ve Elizabeth Debicki yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4940 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim