Anlık Bildirim

John Wick 2'den aksiyon dozu yüksek yeni fragman

Son yılların en başarılı aksiyon filmlerinden biri olan John Wick, önümüzdeki yıl devam filmi ile beyaz perdeye geri dönecek. Şubat ayında vizyona girecek John Wick 2'nin yeni fragmanı yayınlandı.
Kısa süre önce ölen eşinin hediye ettiği köpeğin gangsterler tarafından öldürülmesinin ardından geride bıraktığı kanlı dünyaya geri dönmek zorunda kalan eski bir tetikçinin hikayesini anlatan John Wick, 2014 yılında vizyona girdi ve sinemaseverler tarafından beğeni ile karşılandı. Son yılların en iyi aksiyon filmleri arasında gösterilen John Wick, gişede de oldukça başarılı oldu.
Günümüzde çekilen birçok aksiyon filminin aksine kendisini fazla ciddiye almaması ve etkileyici aksiyon sahneleri ile beğeni toplayan film, aynı zamanda tetikçilerin kendilerine ait loncalarının ve kulüplerinin olduğu ilgi çekici bir dünyanın da kapılarını açtı. Önümüzdeki yıl vizyona girecek John Wick: Chapter 2, bu ilgi çekici dünyanın kapılarını sinemaseverlere bir kez daha açacak.
John Wick'i dünyanın en ölümcül tetikçileri ile karşı karşıya getirecek olan John Wick: Chapter 2, 10 Şubat 2017'de vizyona girecek. Filmin çıkışı için hazırlıklarını sürdüren Lionsgate, filmden yeni bir fragman yayınlandı.
İlk filmin iki yönetmeninden biri olan Chad Stahelski'nin yönettiği John Wick: Chapter 2'nin başrollerinde Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Common ve John Leguizamo yer alıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim