Anlık Bildirim

Joker karakterinin efsane ismi Heath Ledger'ın belgeselinden ilk fragman geldi

Özellikle Batman’de canlandırdığı Joker karakteriyle hafızalara kazınan ve genç yaşta hayatını kaybeden Heath Ledger için hazırlanan, özel görüntülerin yer aldığı belgeselin ilk fragmanı yayınlandı.
"Brokeback Dağı" ve "Kara Şövalye" filmlerindeki üstün performansıyla dikkatleri üzerine çeken Heath Ledger, şüphesiz Joker karakterini en iyi canlandıran isimlerin başında geliyor. 22 Ocak 2008 tarihinde reçeteli ilaçları yanlış kullanması nedeniyle hayatını kaybeden Ledger'ın 28 yıllık hikayesinin anlatıldığı belgeselden ilk görüntüler nihayet ortaya çıktı.

Akademi ödüllü Avustralyalı televizyon ve sinema filmi oyuncusunun kişisel kamerasından kesitlerin yer aldığı "I am Heath Ledger" belgeselinde Ledger’in arkadaşları, sinema çalışanları ve aile üyelerinin düşünceleri izleyicilere aktarılıyor. "Brokeback Dağı" filminin yönetmeni Ang Lee ve çocukluk arkadaşı Trevor DiCarlo'nun yanı sıra Naomi Watts, Justin Vernon, Ben Harper, Emile Hirsch ve Djimon Honsou gibi sanatçılar da kamera karşısına geçen ünlüler yer alıyor.


Hatırlayacağınız gibi Heath Ledger’ın ölümünden sonra vizyona giren "Kara Şövalye", yetenekli oyuncuya en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar ödülünü getirmişti. 23 Nisan’da Tribeca Film Festivali’nde prömiyerini yapacak ve 3 Mayıs'ta sinemalarda vizyona girecek "I am Heath Ledger", 17 Mayıs tarihinde ise Spike TV’de yayınlandıktan sonra dijital ortamlarda paylaşılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9707 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, belgesel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim