Anlık Bildirim

La Casa De Papel senaristi açıkladı: "Ankara isminde karakter eklemeyi düşündük"

La Casa De Papel'in senaristi Alex Pina, Ankara isminde bir karakter eklemeyi düşündüklerini ve bazı oyuncularla görüşüldüğünü ancak bu fikirden vazgeçildiğini açıkladı.

La Casa De Papel senaristi açıkladı: 'Ankara isminde karakter eklemeyi düşündük' Tam Boyutta Gör

La Casa De Papel 3’ün yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Alex Pina, Episode dergisine röportaj verdi. Pina, dizinin üçüncü sezonu ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. Diziye Ankara isminde karakter eklenmesine karar verilmiş fakat daha sonra bu fikirden vazgeçilmiş.

Dizinin üçüncü sezonundan önce Türk basınında çıkan bazı haberlerde, İstanbul isminde bir karakterin diziye ekleneceği ve bu ismin Nesrin Cavadzade olduğu ifade ediliyordu. Üçüncü sezona diziye dahil olan karakterlerden dört tanesine şehir isimleri verildi. Bu isimler arasında İstanbul yer almıyor.

İstanbul isminin diziye ekleneceği söylentileri üzerine sorulan soruyu yanıtlayan Alex Pina, İstanbul yerine Ankara isminde bir kadın karakter eklemeyi düşündüklerini belirterek şu yanıtı verdi:

“Beyrut isminde bir karakter tasarlıyorduk, bir de Ankara isminde bir kadın karakter fikri oluşmaya başlamıştı. Ankara rolü için bazı oyuncularla görüştük ama yapım aşamasında vazgeçtiğimiz karakterlerden biri oldu.”

La Casa De Papel’de ekibin her üyesi, üyelerine Lizbon, Marsilya, Palermo, Bogota isimleri verildi. Dram ve aşk odaklı hikayesi nedeniyle La Casa De Papel, ülkemizde yurt dışında gördüğü ilgiden daha fazlasını görüyor. Dizinin Türkiye’deki hayranlarına bir hediye olarak dördüncü sezonda ekibe eklenecek yeni karakterlerden birisine Türk şehir ismi verilebilir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9436 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
la casa de papel, la casa de papel 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim