Anlık Bildirim

Marvel, Black Widow filmi için hazırlıklara başladı

Uzun süredir gündemde olan Black Widow filmi sonunda gerçek oluyor. Marvel filmin senaryosunu kaleme alması için Jac Schaeffer ile anlaşarak ilk somut adımları atmaya başladı.
Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarından Kara Dul (Black Widow), sonunda kendi filmine kavuşuyor. İlk olarak Iron Man 2'de sinemaseverlerin karşısına çıkan ve o günden beri Marvel sinematik evreninin önemli bir parçası olan Black Widow'un bireysel filmi için ilk somut adımlar atılmaya başlandı.
Marvel, uzun süredir gündemde olan Black Widow filmi için nihayet hazırlıklara başladı ve filmin senaryosunu kaleme alması için Jac Schaeffer ile anlaştı. Schaeffer, bilim-kurgu unsurları içeren komedi filmi TiMER'ın senaryosunu yazarak adını duyurmuştu.
Marvel sinematik evreninin başındaki isim olan Kevin Feige'nin Black Widow filmi için birçok senarist ile görüştüğü ve yıllardır karakteri canlandıran Scarlett Johansson'a danıştıktan sonra Schaeffer'da karar kıldığı belirtiliyor.
Bugüne kadar kadın bir kahraman etrafında dönen süper kahraman filmlerinin gişe performansı hakkında endişeler olsa da, özellikle Wonder Woman'ın geçtiğimiz yıl yakaladığı büyük başarı Black Widow gibi filmlerin önünü açmış gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4182 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
black widow, black widow filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim