Anlık Bildirim

Metro 2033 filmi iptal oldu: Kitap yazarından Hollywood için ilginç sözler

Metro serisinin hayranları için üzücü bir haber geldi. Kitapların yazarı Dmitry Glukhovsky, yapımcı stüdyoyla tüm anlaşmaların feshedildiğini duyurdu. İşte Rus yazarın ilginç sözleri:
MGM Stüdyoları tarafından 2016 yılında duyurulan Metro 2033 filmi resmen iptal oldu. Kitabın yazarı Dmitry Glukhovsky, bugün konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda yapımcı stüdyoyla anlaşamadığını ve projeyi bizzat kendisinin iptal ettiğini duyurdu. 39 yaşındaki Rus yazar, MGM senaristi F. Scott Frazier'in orijinal hikaye sadık kalmayıp filmi Amerikanlaştırmaya çalıştığını söylüyor.

VG247'ye konuşan Glukhovsky,"MGM'deki senaristler filmin Moskova yerine Washington D.C.'de geçmesini istiyorlardı. Ancak Washington D.C.'de hikayeyi anlatmak mümkün değil. Naziler, komunistler, karaderililer burada herhangi bir anlama sahip olmuyor. Washington D.C. genel anlamda siyahilerin yaşadığı bir şehir." ifadelerini kullandı.

Yapımcı stüdyoyla ilgili sözlerine devam eden Glukhovsky,"Karaderilileri rastgele canavarlarla değiştirmek zorunda kaldılar. Bu canavarlar insan görünümüne sahip olmadığı için zenofobi hakkındaki tüm hikaye de anlamsız bir hale geldi. Yani hikaye çok sıradan, klişe bir hal aldı." şeklinde konuştu.

Rus yazar son olarak,"Filmin Moskova'da geçiyor olması yapımcı stüdyoyu korkuttu çünkü Amerikalılar sadece Amerika'da geçen hikayeleri sevmeleriyle biliniyor. Ancak ben Rus temasını önemli bir satış etkeni olarak görüyorum. Kıyametin Amerika versiyonunu bugüne kadar fazlasıyla gördük. Türden hoşlanan izleyiciler artık buna doydu ve daha fazla görmek istemiyor." sözlerine yer verdi.

Anlaşmanın feshedilmesiyle beraber Metro serisinin film hakları tekrar Dmitry Glukhovsky'e dönmüş oldu. Glukhovsky, serinin beyaz perdeye aktarılması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini söylüyor. Şu anda farklı yapımcılarla iletişim halinde olduğunu belirten Rus yazar, Metro Exodus oyununun da yayınlanmasıyla birlikte işlerin hız kazanabileceğini düşünüyor.

Serinin yeni oyunu Metro Exodus; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat 2019'da çıkacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11080 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, film ve
3 etiket daha sinema metro 2033 Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim