Anlık Bildirim

Microsoft ve Spielberg, Halo TV dizisi için çalışmaya devam ediyor

Yazılım devi Microsoft, fenomen oyun serisi Halo'yu TV dizisi olarak karşımıza çıkaracak projenin ilerlemeye devam ettiğini söyledi. Yönetmen koltuğunda ise hala Steven Spielberg var.
Microsoft, 2013 yılında duyurusu yapılan Halo televizyon dizisinin halen geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Yazılım devi projeyi rafa kaldırmış değil ve hala Steven Spielberg tarafından yönetiliyor. Dört yıl önce olduğu gibi Showtime ile birlikte dizi üzerindeki çalışmaların sürdüğü açıklandı.
AR12Gaming'e verilen röportajda, geliştirilme sürecinin ilerlemeye devam ettiği belirtilmiş durumda. Bir Microsoft sözcüsü ve 343 Industries temsilcisi, "Fanların beklediği ve hak ettiği en iyi Halo dizisini oluşturmamıza yardımcı olabilecek yaratıcı iş ortaklarından oluşan bir ekiple (Steven Spielberg ve Showtime) bunu en doğru şekilde yapmak istiyoruz" dedi.
Microsoft Studios'un yan kuruluşu olan 343 Industries, nihai ürünün yüksek kalitede olmasını sağlamak için proje üzerinde çalışmanın biraz zaman aldığını söylüyor. Maalesef şirket her zamanki gizliliğini sürdürerek bu konu hakkında da çok fazla detay vermedi. Spielberg ve Microsoft'un efsane video oyun serisi Halo'yu TV ekranlarına nasıl taşıyacağını görmek için biraz daha beklemek zorundayız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim