Anlık Bildirim

Mortal Kombat filminin vizyon tarihi belli oldu

Mortal Kombat filminin çekimlerinin bu yıl başlaması bekleniyor. Güney Avustralya'da çekilecek olan filmin vizyon tarihi de resmen açıklandı. Mortal Kombat, 2021'de vizyona girecek.
Warner Bros'un yeni Mortal Kombat filminin vizyon tarihi belli oldu. Yapımcı stüdyo tarafından bugün yapılan resmi açıklamaya göre film, 5 Mart 2021'de sinemaseverlerle buluşacak. Mortal Kombat reboot filminin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Warner Bros yeni bir Mortal Kombat filmi üzerinde çalıştıklarını ilk olarak 2016 yılında duyurmuştu. Ancak bütçe ve senaryo gibi kısımlarda bazı problemler yaşanması ve yönetmen arayışının da uzun bir süre sonuç vermemesi nedeniyle proje epey bir ertelenmek zorunda kaldı. Nihayet tüm bu problemleri çözen Warner Bros. şimdi bu yıl içerisinde Güney Avustralya'da filmin çekimlerine start vermeye hazırlanıyor.


Mortal Kombat filminin yapımcılığını Aquaman ve Hızlı ve Öfkeli 7 gibi filmlerden tanıdığımız James Wan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Simon McQuoid oturacak. Mortal Kombat filmi Simon McQuoid'in Hollywood'daki ilk yönetmenlik görevi olacak.

Mortal Kombat serisinin daha önce 90'lı yıllarda iki filmi çekilmişti. 1995 yılında vizyona giren film hem serinin hayranları hem de genel izleyici tarafından olumlu yorumlar almış, gişede de beklentilerin üzerinde bir performans göstermişti. İlk Mortal Kombat filmi aradan geçen 24 yıla rağmen hala birçok sinemasever tarafından en iyi oyun uyarlaması olarak görülüyor.

1997'deki ikinci Mortal Kombat filmi ise eleştirel anlamda ve gişe performansı olarak büyük bir başarısızlık olmuştu. Warner Bros yaklaşık 25 yılın ardından nihayet seriyi tekrar beyaz perdeye getiriyor. Bakalım yeni film beklentilerimizi karşılayabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim