Anlık Bildirim

Netflix açıkladı: Hızlı ve Öfkeli serisi animasyon dizi oluyor

Sinemalarda gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli serisinin animasyon dizi olacağı açıklandı. Netflix'te yayınlanacak dizinin prodüksiyonunu ise DreamWorks Animation şirketi yapacak.
Dünyanın en uzun sinema filmi serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli, yedisi devam olmak üzere toplam 8 filmle gişe rekorları kırmayı başarmıştı. Serinin dokuzuncu ve onuncu filmlerinin çekileceğinin duyurulmasının ardından, bu filmleri merakla bekleyen izleyicilere bir müjdeli haber de Netflix'ten geldi.

Prodüksiyon aşamasını DreamWorks Animation üstlendi

Pazartes günü Netflix, Hızlı ve Öfkeli filmini çok yakında animasyon dizi olarak yayınlayacaklarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre dizinin prodüksiyonunu, Amerikan animasyon film stüdyosu DreamWorks Animation şirketi üstlenmiş durumda. Netflix ve DreamWorks Animation'ın uzun yıllar sürecek anlaşmasının ilk projesi olarak lanse edilen Hızlı ve Öfkeli dizisinin, en az beyaz perdedeki kadar başarılı olması bekleniyor.
Amerikalı aktör Vin Diesel'in, Dominic Toretto karakteriyle yer aldığı ve bir grup yasadışı sokak yarışçısını konu alan Hızlı ve Öfkeli serisinin animasyonlarını yapacak olan DreamWorks Animation yöneticisi Margie Cohn ise: "Hızlı ve Öfkeli serisini sevenleri büyüleyecek yeni hikayeler üretmeyi planlıyoruz. Bu proje Netflix ile başlayan işbirliğimizin ilk adımı ve oldukça heyecanlıyız." şeklinde konuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim