Anlık Bildirim

Netflix, yeni bilim-kurgu filmi Tau'yu önümüzdeki hafta yayımlayacak

Netflix, bilim-kurgu ve gerilim türlerini bir araya getiren yeni filmi Tau için ilk fragmanı yayınladı. Gary Oldman'ın şeytani bir yapay zekayı canlandırdığı film, önümüzdeki hafta yayımlanacak.
Orijinal filmlerinin sayısını hızla arttırmaya devam eden Netflix, bilim-kurgu filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Gerilim ve bilim-kurgu türlerini bir araya getiren Tau, önümüzdeki hafta izleyiciler ile buluşacak. 29 Haziran'da yayınlanacak orijinal filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, filmden ilk fragmanı yayınladı.
The Magicians dizisinin senaristlerinden Noga Landau'nun kaleme aldığı Tau; yakın bir gelecekte geçiyor ve ölümcül bir deneyin parçası olması için kaçırılan genç bir kadının hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Genç kadının özgürlüğüne kavuşması için, gelişmiş bir yapay zeka olan TAU'yu geçmesi gerekiyor.
Her geçen gün daha yaygın hale gelen akıllı ev teknolojilerini bir korku unsuruna dönüştüren Tau, modern teknolojilerin karanlık yüzüne odaklanan hikayesiyle Black Mirror bölümlerini andırıyor.
Yönetmenliğini Federico D'Alessandro'nun üstlendiği Tau'nun başrollerinde Maika Monroe ve Ed Skrein yer alıyor. Tau'yu ise usta oyuncu Gary Oldman seslendiriyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim