Anlık Bildirim

Ninja Kaplumbağalar beyaz perdeye geri dönüyor

Son olarak 2016 yılında vizyona giren Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Ninja Kaplumbağalar, beyaz perdeye geri dönüyor.
Kısa süre önce görevi devralan yeni başkanı Jim Gianopulos'un yönetiminde Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles ve G.I. Joe gibi sevilen serilerini yeniden canlandırmayı amaçlayan Paramount, yeni bir Ninja Kaplumbağalar filmi için hazırlıklara başladı.
Stüdyo, yeni Ninja Kaplumbağalar (Teenage Mutant Ninja Turtles) filminin senaryosunu kaleme alması için Andrew Dodge (Bad Words) ile anlaştı. Henüz yönetmeni belli olmayan filmin yapımcılığını Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller'ün yapım şirketi Platinum Dunes üstlenecek.
Bu yılın en başarılı filmlerinden A Quiet Place ile adından söz ettiren Platinum Dunes, 2014 ve 2016 yıllarında vizyona giren iki Ninja Kaplumbağalar filminin de yapımcılığını üstlenmişti.
Yeni Ninja Kaplumbağalar filminin 2014'te başlayan film serisinin devamı olup olmayacağı açıklanmadı. Ancak Transformers ve G.I. Joe serilerini yenileme kararı alan Paramount'un Ninja Kaplumbağalar serisi için de benzer bir yol izlemesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5866 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teenage mutant ninja turtles, ninja kaplumbağalar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim