Anlık Bildirim

Ocean's 8'in ilk fragmanı yayınlandı

Ocean's Eleven serisi, tamamen kadın karakterlerden oluşan yeni bir ekip ile beyaz perdeye geri dönüyor. Önümüzdeki yıl vizyona girecek Ocean's 8'in ilk fragmanı yayınlandı.
Son yıllarda sinemada pek sık göremediğimiz soygun filmlerinin en iyi örneklerinden olan Ocean's serisi beyaz perdeye geri dönüyor. 2007 yılında vizyona giren Ocean's Thirteen'in ardından beyaz perdeye veda eden seri, tamamen kadın karakterlerden oluşan bir ekip ile yenilenmiş olarak geri dönüyor.
Önümüzdeki yıl vizyona girecek Ocean's 8 için tanıtım çalışmalarına başlayan Warner Bros, film için ilk fragmanı yayınladı. Yıldız isimler ile dolu oyuncu kadrosu ile dikkat çeken film; Ocean's Eleven serisinin ana karakteri olan Danny Ocean (George Clooney)'ın Sandra Bullock tarafından canlandırılacak kız kardeşinin, inanılmaz bir soygun için farklı yeteneklere sahip kadınlardan oluşan bir ekip oluşturmasını anlatacak.
Yönetmenliğini Gary Ross (The Hunger Games)'un üstlendiği filmin başrollerinde Sandra Bullock'a Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter ve Richard Armitage eşlik ediyor.
Ocean's 8 ilk bakışta sırf para kazanmak için stüdyo tarafından hazırlanmış bir film gibi görünse de aslında filmin arkasında orijinal üçlemenin yönetmeni olan Steven Soderbergh var. Ocean's 8'in yapımcılığını üstlenen Soderbergh, yakın arkadaşı olan Gary Ross'a filmin senaryosunu yazma konusunda da yardımcı oldu.
Bu kadın karakterlerin etrafında dönecek yeni bir seriyi başlatması umut edilen Ocean's 8, 22 Haziran 2018'de vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5130 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ocean's 8, ocean's eight ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim