Anlık Bildirim

'Our Planet': Netflix'in dev belgesel serisinden ilk fragman geldi

Planet Earth ve Blue Planet'in yapımcıları tarafından hazırlanan Our Planet, önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak. Netflix merakla beklenen belgeselin ilk uzun fragmanını yayınladı.
Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, belgesel kategorisi için de önemli projeler üzerinde çalışıyor. Şirketin önümüzdeki ay izleyicileriyle buluşturmaya hazırlandığı yüksek bütçeli belgesel serisi Our Planet için nihayet bugün uzun bir fragman yayınlandı. Gezegenimizin muazzam güzelliklerini ortaya koyan Our Planet, ilk fragmanında her şeyiyle inanılmaz etkileyici görünüyor.


BBC'nin ünlü belgeselleri Planet Earth ve Blue Planet'in yaratıcıları tarafından hazırlanan Our Planet, dünyanın dört bir tarafındaki inanılmaz habitat çeşitliliğini gözler önüne seriyor. Netflix'in yeni belgeseli; Kuzey Kutbu'nun buzullarla kaplı dünyasından Güney Amerika'nın canlılık fışkıran devasa yağmur ormanlarına, Afrika'nın uçsuz bucaksız çöllerinden Atlas Okyanusu'nun derin ve gizemli sularına kadar bizleri tüm kıtaları kapsayan büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Our Planet ayrıca Dünya'mızın nefes kesen güzelliklerini sergilerken bir yandan da bu muhteşem gezegeni koruyabilmek için yapmamız gerekenleri anlatacak. Belgeselde,"Şu anda gezegenimizin her tarafında, hayatı birbirine bağlayan bağlantılar altüst ediliyor. Önümüzdeki 20 yıl içerisinde yapacaklarımız Dünya üzerindeki yaşamın geleceğini belirleyecek." ifadeleri kullanılıyor.

Doğa belgesellerinin ünlü ismi David Attenborough tarafından anlatılan Our Planet, 50 farklı ülkede tam dört yıl süren uzun ve zorlu bir çekim sürecinin ardından tamamlanmış. Sekiz bölümden oluşan dev belgesel 5 Nisan'da Netflix izleyicilerinin beğenisine sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7607 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, belgesel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim