Anlık Bildirim

Putin-Trump görüşmesinde House of Cards sahnesi

Almanya'da düzenlenen G-20 zirvesinde yüz yüze bir görüşme gerçekleştiren Donald Trump ile Vladimir Putin, ünlü siyasi dizi House of Cards'dan bir sahnenin bire bir tekrarını yaşattı.
Oscar Wilde'ın "Hayat sanatı taklit eder" sözü Vladimir Putin'in Donald Trump ile yaptığı toplantı ile bir kez daha gerçeğe dönüştü. İkili resmi görev için Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen G-20 zirvesinde yüz yüze görüşürken, Twitter kullanıcıları da bu gerçek hayat sahnesi ile bir Netflix dizisi olan House of Cards arasında çarpıcı bir benzerlik fark etti.
 
Dizideki sahnede, Rusya devlet başkanı Viktor Petrov'un (Lars Mikkelsen), kurgusal Amerikan Başkanı Frank Underwood (Kevin Spacey) ile oturmaktan ve uzattığı eli sıkmaktan pek de memnun olmadığı görülüyor. Putin'in Trump ile yaptığı görüşmenin de bu duyguları bire bir yansıttığını söyleyebiliriz. Durumu fark eden Twitter kullanıcılarının ortak görüşü aynıydı; "Haberlerde izlediğimiz sahnenin aynısını daha önce House of Cards dizisinde görmüştük."
 
Siyasetin kirli yüzünü ekranlara taşıyan Amerikan dizisi House of Cards, kariyer basamaklarını hızla tırmanmak ve onlara ihanet eden herkesi yok etmek için yola çıkmış Frank ve Claire Underwood (Robin Wright) çiftinin etrafında dönüyor. Politik drama türündeki dizinin 5. sezonuyla Netflix üzerinden yayınlanmaya devam ettiğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6156 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim