Anlık Bildirim

Solo: A Star Wars Story'nin yeni fragmanı yayınlandı

Solo: A Star Wars Story için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, filmden yeni bir fragman yayınladı. Han Solo'nun gençliğini anlatan film önümüzdeki ay vizyona girecek.
Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden Han Solo'nun gençliğini anlatan Solo: A Star Wars Story, önümüzdeki ay sinemaseverler ile buluşacak. Tüm dünyada Star Wars hayranları tarafından merakla beklenen Han Solo filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney ve Lucasfilm, film için yeni bir fragman yayınladı.
The Force Awakens ile başlayıp The Last Jedi ile devam eden yeni üçlemenin bir parçası olmayan Solo: A Star Wars Story, 2016'da vizyona giren Rogue One gibi bir antoloji filmi. Star Wars evreninde geçen bu antoloji filmleri, ana üçlemeden bağımsız, münferit hikayeler anlatıyor.

Phil Lord ve Christopher Miller'ın çekimler sırasında kovulmasının ardından görevi devralan Ron Howard tarafından yönetilen Solo: A Star Wars Story'de bugüne kadar Harrison Ford ile özdeşleşen Han Solo'yu genç oyuncu Alden Ehrenreich canlandırıyor.
Başrollerinde Ehrenreich'a Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Thandie Newton ve Paul Bettany'ın eşlik ettiği Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs'ta vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3040 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim