Anlık Bildirim

Sony Pictures, 'Breaking Bad' temalı bira üreten şirketi mahkemeye verdi

Sony Pictures, Kaliforniya bira fabrikası Knee Deep Brewing'i mahkemeye verdi. Davanın konusu ise bira şirketinin, Breaking Bad temalı biralar üretmesi. Konunun detayları haberimizde.
Tüm zamanların en yüksek reyting alan dizisi rekorunu elinde bulunduran Breaking Bad, şu sıralar bambaşka bir olayla gündemde. 50 yaşındaki kimya öğretmeni Walter White karakterinin başından geçenleri anlatan bu suç dizisi, isim ve teması ile ABD merkezli bir bira şirketine ilham vermiş durumda.

Bira şirketinin CEO'sundan ilginç açıklama

Reyting rekorları kıran Breaking Bad dizisinin yapımcısı Sony Pictures, "Breaking Bud" markalı biraları üreten şirketi mahkemeye verdi. Knee Deep Brewing şirketi, ürettiği Breaking Bud biralarının görsellerinde ünlü dizinin temalarını kullanırken, isminde ise sadece bir harf değişikliği yapmakla yetinmiş. Sony Pictures, markasını kullanan bira şirketine ihtiyati tedbir koydurarak, logo, isim ve görsellerindeki Breaking Bad temasına son vermesini istiyor.
Sony yetkilileri, Knee Deep Brewing şirketinin bu biraları 2015 yılında üretmeye başladığını ve satışlarını yükseltebilmek için Breaking Bad logosunu kasıtlı olarak kullandığını iddia ediyor. Bira şirketinin CEO'su Jerry Moore ise, üç yıl önce Sony Pictures ile iletişime geçtiğini ve onların böyle bir çalışmadan herhangi bir rahatsızlık duymadıklarını belirtirken, bu çalışmanın bir espri niteliği taşıdığını ve müşterilerin ürünü Breaking Bad dizisiyle bağdaştırmadığını öne sürdü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim