Anlık Bildirim

Spider-Man: Homecoming'e eşlik edecek VR deneyimi tanıtıldı

Önümüzdeki ay vizyona girecek yeni Örümcek-Adam filmi Spider-Man: Homecoming'e bir de VR deneyimi eşlik edecek. Bu içeriğe Oculus, HTC Vive ve PlayStation VR sahipleri ulaşabilecek.
Çizgi roman dünyasının en sevilen kahramanlarından Örümcek-Adam, önümüzdeki ay vizyona girecek Spider-Man: Homecoming ile beyaz perdeye geri dönüyor. Marvel sinematik evreninin parçası olan ilk Örümcek-Adam filmi olmasıyla heyecan yaratan Homecoming'in yaklaşması ile birlikte sevilen kahramana olan ilgi de oldukça artmış durumda.
Bu yoğun ilginin farkında olan Sony, Örümcek-Adam ile ilgili içeriklerin sayısını hızla arttırıyor. Spider-Man oyununu geçtiğimiz günlerde düzenlenen E3 2017'de tanıtan Sony, şimdi de Spider-Man: Homecoming'e eşlik edecek yeni bir sanal gerçeklik deneyimi duyurdu.
30 Haziran'da, yani filmin vizyona girmesinden bir hafta önce yayınlanacak bu VR deneyimine; HTC Vive, PlayStation VR ve Oculus Rift sahipleri ücretsiz olarak erişebilecek. Bu sanal gerçeklik deneyimi kullanıcıların Örümcek-Adam kostümünü giyip basit görevleri yerine getirmesine olanak sağlayacak.
Film stüdyolarının VR içeriklere yatırım yapmaya başlaması ile birlikte son dönemde çıkan birçok filmin yanında bir de VR deneyimi yayınlandı. Spider-Man: Homecoming'ten önce The Blair Witch, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Nerve ve Jungle Book gibi filmler için de VR deneyimleri yayınlanmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim