Anlık Bildirim

Star Trek Beyond'dan son fragman

Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Star Trek Beyond'dan son bir fragman yayınlandı. Yeni Star Trek serisinin üçüncü filmi, bu yaz sinemaseverler ile buluşacak.
 Sinema ve televizyon tarihinin en sevilen bilim-kurgu serilerinden biri olan Star Trek, bu yıl vizyona girecek yeni filmi Star Trek Beyond ile bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkacak. 2009 yılında vizyona giren Star Trek ile başlayan yeni serinin üçüncü filmi olan Beyond için meraklı bekleyiş sürerken, filmden bir fragman daha yayınlandı.
26 Ağustos 2016'da vizyona girecek film için yayınlanan bu yeni fragman, içerdiği yeni görüntülerin yanı sıra şarkı tercihi ile de dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı Rihanna'nın Star Trek Beyond'da kullanılacak olan Sledgehammer şarkısı, film için yayınlanan bu son fragmanın önemli bir parçası.
Hızlı ve Öfkeli filmleri ile tanınan Justin Lin'in yöneteceği Star Trek Beyond, evrenin daha önce hiç gitmedikleri kadar uzak köşelerine yolculuk eden Enterprise (Atılgan) ekibinin bugüne kadar karşılaştıkları en tehlikeli düşmanlardan biri ile karşılaşmasını anlatıyor. Filmin başrollerinde Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, Idris Elba ve Sofia Boutella yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8163 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Trek, Star Trek Beyond ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim