Anlık Bildirim

Star Wars: Episode VIII'in ismi belli oldu

Bugüne kadar Episode VIII olarak bilinen yeni Star Wars filminin ismi nihayet açıklandı. Güç Uyanıyor ile başlayan yeni üçlemenin ikinci filmi olacak Episode VIII, aralık ayında vizyona girecek.
2015 yılında vizyona giren Güç Uyanıyor ile beyaz perdeye geri dönen Star Wars efsanesi, sinemadaki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl antoloji filmi Rogue One: A Star Wars Story'nin vizyona girmesinin ardından bu yılın sonunda da yeni üçlemenin ikinci filmi olan Episode VIII izleyiciler ile buluşacak.
Güç Uyanıyor ile başlayan ana hikayeyi sürdürecek olan Episode VIII için meraklı bekleyiş sürerken, filmin adı resmi olarak açıklandı. Disney tarafından bugün yapılan açıklamaya göre yeni üçlemenin ikinci filmi Star Wars: The Last Jedi adını taşıyacak. The Last Jedi adının resmi olarak açıklanmasının yanı sıra filmden ilk poster de yayınlandı.
Star Wars: The Last Jedi isminin açıklanmasının ardından sosyal medyada filmin başlığında bahsi geçen bu "son jedi'ın" kim olduğu tartışılmaya başlandı. Star Wars hayranları arasındaki en popüler teori bu ismin Luke Skywalker'a gönderme olduğu yönünde. Bir diğer popüler teori ise bu ismin "son jedi" ünvanını Luke'tan devralacak olan Rey'e ithafen seçildiği şeklinde.
Brick ve Looper gibi başarılı filmler ile tanınan Rian Johnson'ın yazıp yöneteceği Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık 2017'de vizyona girecek. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o ve Dohmnall Gleeson'ın Güç Uyanıyor'daki rollerini tekrarlayacağı filmde oyuncu kadrosuna Benicio Del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran de katılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7614 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, star wars: the last jedi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim