Anlık Bildirim

Star Wars: The Last Jedi'dan ilk görüntüler yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda ilk fragmanı yayınlanan Star Wars: The Last Jedi'dan bu sefer de ilk görüntüler yayınlandı. Yeni Star Wars üçlemesinin ikinci filmi bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.
2015 yılında vizyona giren The Force Awakens ile başlayan yeni Star Wars üçlemesi, bu yıl vizyona girecek The Last Jedi ile beyaz perdeye geri dönecek. Bu yılın en heyecan verici filmleri arasında yer alan Star Wars: The Last Jedi için meraklı bekleyiş sürerken, filmden yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor.
İlk fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanan yeni Star Wars filmi, bu kez Vanity Fair dergisinin kapağında kendisine yer buldu. The Last Jedi'ın ana karakterlerini kapağına taşıyan Vanity Fair, hem filmden hem de filmin kamera arkasından birçok yeni görüntü yayınladı.
Luke ve Leia gibi tanıdık yüzlerin yanı sıra The Force Awakens'ta tanıştığımız yeni karakterleri de içeren bu görüntüler sayesinde, The Last Jedi ile seriye dahil olacak Benicio Del Toro ve Laura Dern'in karakterlerini de ilk kez görme şansı yakalıyoruz.
Yönetmenliğini Looper ve Brick gibi başarılı filmlerden tanıdığımız Rian Johnson'ın üstlendiği Star Wars: The Last Jedi'ın başrollerinde Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o, Dohmnall Gleeson, Benicio Del Toro ve Laura Dern yer alıyor. Film 15 Aralık'ta vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4754 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, Star Wars ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim