Anlık Bildirim

Tarantino yeni filminde Charles Manson cinayetlerini işleyecek

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino yeni filmi için hazırlıklara başladı. Charles Manson ve takipçilerinin cinayetlerini işleyecek filmi için yıldız oyuncuların ismi geçiyor.
Sinema tarihinin en iyi yönetmenleri arasında yer alan Quentin Tarantino, yeni bir proje ile geri dönüyor. Son olarak 2015 yılında vizyona giren The Hateful Eight ile sinemaseverlerin karşısına çıkan usta yönetmen, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Amerikan tarihinin en kanlı seri katillerinden biri olan Charles Manson ve takipçilerinin cinayetlerini anlatacak film hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.
 
Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan aktris Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu 8 kişiyi öldüren Charles Manson ve takipçilerinin hikayesni anlatacak yeni filminin senaryosunu tamamlayan Tarantino, filmde rol almaları için ünlü oyuncular ile görüşmeye başladı.
 
Hollywood Reporter'ın haberine göre Tarantino, filmdeki başrollerden ikisi için yıldız oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Lawrence'e teklif götürdü. Ayrıca ünlü yönetmenin Sharon Tate'i canlandırması için Suicide Squad ile yıldızı parlayan Margot Robbie ile görüştü ortaya çıktı. Tarantino'nun hemen hemen her filminde rol verdiği usta oyuncu Samuel L. Jackson'ın da yönetmenin yeni filminde önemli bir rol üstleneceği söyleniyor.
Variety'nin haberine göre Brad Pitt, Charles Manson davasındaki savcıyı canlandıracak. Bu da Tarantino'nun filminde sadece Manson'ın tarikatını kurmasını ve cinayetleri değil, bu cinayetleri takip eden yasal süreci de işleyeceğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3219 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Quentin Tarantino, charles manson ve
2 etiket daha sinema Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim