Anlık Bildirim

The Predator filmi için yeni fragman yayımlandı

Önümüzdeki ay sinemaseverler ile buluşacak The Predator filmi için yeni bir fragman yayımlandı. Film, korku sinemasının en sevilen serilerinden birini yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

The Predator filmi için yeni fragman yayımlandı Tam Boyutta Gör
 

Bilim-kurgu, aksiyon ve korku türlerini başarıyla harmanlayan Predator (Av) serisi beyaz perdeye geri dönüyor. Seriyi yeniden canlandırması umulan The Predator, önümüzdeki ay sinemaseverler ile buluşacak. Yeni Predator filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren 20th Century Fox, film için son bir fragman daha yayımladı.
Kiss Kiss Bang Bang ve Iron Man 3 gibi filmler ile tanınan Shane Black'in yönetmenliğini üstlendiği The Predator; evrendeki en ölümcül avcılar olan yaratıkların ufak bir çocuğun hatası yüzünden Dünya'ya dönmesiyle başlıyor ve bir grup eski askerin bu yaratıkları durdurmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Yeni Predator filminin başrollerinde Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey ve Yvonne Strahovski yer alıyor.
The Predator, 14 Eylül'de vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim