Anlık Bildirim

Thor: Ragnarok'tan yeni görüntüler yayınlandı

Marvel bu yıl sinemaseverler ile buluşacak yeni filmi Thor: Ragnarok'tan yeni görüntüler yayınladı. Thor ve Hulk'u bir araya getiren film Marvel sinematik evreni için bir dönüm noktası olacak.
Marvel çizgi romanlarının en sevilen kahramanlarından Thor, bu yıl üçüncü bireysel filmi beyaz perdeye geri dönecek. Ekim ayında sinemaseverler ile buluşacak Thor: Ragnarok'un çıkış tarihinin yaklaşması ile birlikte Marvel de filmin tanıtım çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde filmden yeni bir fragman ve poster yayınlayan Marvel, dün de filmden yeni görüntüler paylaştı.
Yönetmenliğini What We Do in the Shadows ve Hunt for Wilderpeople gibi filmler ile adını duyuran Taika Waititi'nin üstlendiği Thor: Ragnarok, tarz olarak önceki Thor filmlerinden çok daha farklı görünüyor. Son derece renkli bir tasarıma sahip olan filmde hem Thor hem de Hulk yeni görünümleriyle karşımıza çıkacak.
Asgard'ın, ölüm tanrıçası Hela'nın gazabına uğrayacağı Ragnarok, hem Thor hem de tüm Marvel sinematik evreni için bir dönüm noktası olacak. Bu filmde olacakların Marvel sinematik evreni içerisinde ciddi etkileri olacağı söyleniyor.
Başrollerinde Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban, Tessa Thompson ve Idris Elba'yı izleyeceğimiz Thor: Ragnarok, 27 Ekim'de vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim