Anlık Bildirim

Türkiye’nin ilk yerli yapım online dizisi: Masum

Ülkemiz dizi sektörüne yeni bir soluk getiren BluTV, yakın zamanda Haluk Bilginer, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi isimlerin rol aldığı ilk yerli online dizi "Masum" ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz şubat ayında o zamanlar henüz ülkemize yeni giriş yapmış olan Netflix’e rakip olarak hizmete sunulan BluTV, dizi sektörünün geleceğine yön verebilecek bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Öyle ki -çekimlerine haziran ayında başlanan- Türkiye’nin ilk yerli online dizisi ünvanına sahip "Masum" için geri sayım içerisinde olan dijital içerik platformu, yayıncılık alanında yepyeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyor.
Her ne kadar online dizi kültürü Netflix ve Amazon Prime Video gibi popüler servislerle özellikle yurt dışında ciddi anlamda yol katetmiş olsa da, ülkemizde reklam gelirleri, potansiyel izleyici kitlesi (reyting), internet bağlantı hızları ve Adil Kullanım Kotası gibi uygulamalar nedeniyle şu ana kadar pek tercih edilmedi. BluTV ise önümüzdeki ocak ayında yayına girecek olan bu yeni dizi ile hem mevcut eksikliği gidermeyi hem de Türk izleyicilerin dijital yayınlara ilgisini ölçmeyi hedefliyor.
Haluk Bilginer, Ali Atay, Nur Sürer, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan gibi usta isimlerin yer aldığı dizi 60 dakikalık 8 bölümden oluşacak. Üstelik polisiye ve dram türündeki hikaye reklamsız şekilde ekranlara gelecek. D Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, Altın Portakal ödüllü Seren Yüce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Masum bakalım nasıl bir etki yaratacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18747 kez okundu.
46 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, adil kullanım kotası ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim