Anlık Bildirim

Venom filminin ilk fragmanı yayınlandı

Örümcek-Adam çizgi romanlarının en popüler karakterlerinden Venom, bu yıl bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Başrolünü Tom Hardy'nin üstlendiği filmin ilk fragmanı yayınlandı
Başta Örümcek-Adam olmak üzere 900'den fazla Marvel karakterinin film ve televizyon haklarını elinde bulunduran Sony, kendi sinematik evrenini kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Marvel Studios ile birlikte hazırladığı Spider-Man: Homecoming ile yeni bir Örümcek-Adam film serisi başlatan Sony, bir yandan da Örümcek-Adam çizgi romanlarından tanıdığımız çeşitli karakterlerin filmlerini çekiyor.
Sony'nin Spider-verse olarak anılan sinematik evrenine öncülük edecek bu karakterlerin başında Venom geliyor. Çizgi roman dünyasındaki macerasına Örümcek-Adam'ın düşmanlarından biri olarak başlayıp, zamanla bir anti-kahraman haline gelen Eddie Brock'un hikayesini anlatacak Venom, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. 5 Ekim'de vizyona girecek Venom için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony, filmin ilk fragmanını yayınladı.
Yayınlanan bu ilk fragman filmin konusu hakkında pek bilgi vermiyor, ancak daha önce gelen açıklamalar sayesinde filmin Planet of the Symbiotes ve Venom: Lethal Protector çizgi roman serilerinden uyarlanacağı biliniyor. Eddie Brock'un dünya dışından gelen simbiyotik bir organizma tarafından ele geçirildiği bu hikayelerde, bir diğer popüler Örümcek-Adam karakteri olan Carnage da önemli bir rol oynuyor.
Senaryosunu Jeff Pinkner (Fringe) ve Scott Rosenberg (High Fidelity, Gone in 60 Seconds)'in kaleme aldığı Venom'ın yönetmenliğini Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) üstleniyor. Eddie Brock'u ünlü oyuncu Tom Hardy'nin canlandıracağı filmin başrollerinde Hardy'e Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott ve Jenny Slate eşlik ediyor.
Ayrıca yeni Örümcek-Adam olan Tom Holland'ın da filmde kısaca görüneceği söyleniyor ancak Sony henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5892 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
venom, venom filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim