Anlık Bildirim

Westworld'ün 2. sezonundan ilk görüntüler yayınlandı

HBO'nun sevilen bilim-kurgu dizisi Westworld, bu yaz 2. sezonu ile ekranlara geri dönecek. HBO dizinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk görüntüleri yayınladı.
Game of Thrones'un bu yıl ekranlara dönmeyecek olması HBO'nun yaz takviminde büyük bir boşluk bırakmış olsa da, Amerikan kablolu kanalı bu boşluğu bir diğer popüler dizisi ile doldurmaya hazırlanıyor. 2016'da yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan Westworld, bir yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor.
Westworld'ün nisan ayında başlayacak 2. sezonu için tanıtım çalışmalarına başlayan HBO, yeni sezondan ilk görüntüleri paylaştı. Entertainment Weekly tarafından yayınlanan bu görüntüler, dizinin merakla beklenen 2. sezonu hakkında önemli ipuçları barındırıyor.
İlk olarak Luke Hemsworth tarafından canlandırılan Stubbs karakterinin yeni sezonda geri döneceğini görüyoruz. Westworld'ün güvenlik şefi olan Stubbs'ın ilk sezonun sonunda ölmüş olabileceği düşünülüyordu ancak yayınlanan bu ilk görüntüler karakterin bir şekilde kurtulduğunu gösteriyor.
Bunun yanı sıra Tessa Thompson tarafından canlandırılan Charlotte Hale karakterinin yeni sezonda yer alması ve Dolores karakterinin yeni görünümü de bu görüntülerde dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.
Westworld'ün ilk sezonda tanıtılan dünyasını daha genişleteceği söylenen 2. sezon, 22 Nisan'da yayınlanmaya başlayacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim