Anlık Bildirim

Yeni Mumya filmi The Mummy'den ikinci fragman yayınlandı

Başrolünü yıldız oyuncu Tom Cruise'ün üstlendiği yeni Mumya filmi The Mummy'den ikinci fragman yayınlandı. Film, popüler karakterleri bir araya getirecek yeni bir sinematik evrenin ilk filmi olacak.
Korku sinemasının sevilen eserlerinden Mumya (The Mummy), yeni bir film serisi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Başrolünü yıldız oyuncu Tom Cruise'ün üstlendiği bu yeni Mumya filmi, Universal'ın kurmaya başladığı yeni sinematik evrenin ilk parçası olacak. Universal'ın canavar filmlerini yeniden canlandırmak için hazırladığı bu sinematik evrende Jekyll, Dracula ve Frankenstein gibi popüler karakterler yer alacak.
Bu yaz gösterime girecek The Mummy için tanıtım çalışmalarını sürdüren Universal, filmin ikinci fragmanını yayınladı. Film için yayınlanan bu yeni fragman da The Mummy'nin korku filminden çok bir aksiyon filmi olacağını gösteriyor. Ayrıca bu yeni fragman ile birlikte, ünlü oyuncu Russell Crowe tarafından canlandıran Dr. Jekyll'ın da filmde önemli bir role sahip olacağı da belli oldu.
Senaryosunu Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow) ve Jon Spaihts (Passengers)'in kaleme aldığı The Mummy'nin yönetmenliğini Transformers ve Star Trek gibi başarılı filmlerin senaristi olarak tanınan Alex Kurtzman üstleniyor. Filmin başrollerinde Tom Cruise'e Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe eşlik edecek. Film 9 Haziran'da vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10051 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, tom cruise ve
3 etiket daha the mummy mumya Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim