Anlık Bildirim

Yeni bir X-Men dizisi için hazırlıklara başlandı

Fox ve Marvel ortaklığında geliştirilen X-Men dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Fox kanalı, Matt Nix tarafından yazılacak yeni bir X-Men dizisi için hazırlıklara başladı.
Geçtiğimiz yıl Marvel ve 20th Century Fox arasında yeni bir anlaşmaya varıldı ve böylece, uyarlama hakları Fox'un elinde bulunan X-Men çizgi romanlarının televizyona uyarlanmasının önü açıldı. Bu anlaşmanın ardından Marvel ve Fox bir araya gelerek iki yeni X-Men dizisi için hazırlıklara başladılar. Bu X-Men dizileri; FX kanalında yayınlanacak Legion ve Fox kanalı tarafından yayınlanacak Hellfire olacaktı.
Legion hazırlık sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayıp FX kanalından ilk sezon onayını alırken, Hellfire için işler pek de yolunda gitmedi. Dizinin yazarları olan Evan Katz ve Manny Coto'nun yeni 24 dizisi üzerinde çalışmak için projeden ayrılmasının ardından Fox diziyi rafa kaldırdı, ancak Hellfire projesi iptal edilirken başka bir X-Men dizisi ortaya çıktı.
Burn Notice ve The Comedians gibi sevilen dizilerin yaratıcısı olan Matt Nix, Fox için yeni bir X-Men dizisi geliştirecek. Henüz ismi belli olmayan bu yeni X-Men dizisi; çocuklarının mutant olduğunu öğrenen sıradan bir çiftin hikayesini anlatacak. Kötü niyetli hükümet birimlerinden kaçmak zorunda kalan aile, bu kaçışları sırasında hayatta kalmak için bir yeraltı mutant şebekesi ile birlikte çalışacak.
20th Century Fox Television ve Marvel Television tarafından çekilecek olan dizinin yapımcıları arasında; X-Men filmlerinin yönetmeni Bryan Singer, Fox'un Marvel uyarlamalarının başındaki isim olan Simon Kinberg, Daredevil ve Jessica Jones'un da yapımcısı olan Jeph Loeb ve X-Men filmlerinin yapımcılarından Lauren Shuler Donner yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim