Anlık Bildirim

Amazon'un çizgi romandan uyarlama +18 dizisi Invincible'ın yayın tarihi belli oldu

Amazon Prime Video'nun yeni süper kahraman dizisi Invincible'dan ilk bakış videosu yayınlandı. Ayrıca dizinin yayın tarihi de açılandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Amazon'un çizgi romandan uyarlama +18 dizisi Invincible'ın yayın tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Amazon'un sahibi olduğu Amazon Prime Video isimli video akış platformu kütüphensini özel içerikler ile genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Invincible dizisinin çıkış tarihi açıklandı. 

Sabahın ilk saatlerinde Invincible'ın 18. yılı şerefine bir etkinlik düzenlendi ve düzenlenen etkinlikte Amazon'un yeni dizisi Invincible'dan bir ilk bakış videosu ve yayın tarihi açıklandı. Yayınlanan videoyu aşağıda bulabilrsiniz. Dizinin yayın tarihi ise 26 Mart 2021.

Image Comics'in karakterlerinden birisi olan ve aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible animasyon dizisinin Robert Kirkman ve Cory Walker üstleniyor. Kendileri aynı zamanda çizgi romanın da yaratıcıları. Seslendirme kadrosunda ise Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Mark Hamill, Gillian Jacobs, Zachary Quinto, Zazie Beetz ve Jason Mantzoukas gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim