Anlık Bildirim

Avengers: Infinity War, tarihin en çok hasılat elde eden 5. filmi oldu

Hem gişede hem de eleştirmenler karşısında Marvel'ın yüzünü güldürmeye devam eden Avengers: Infinity War, vizyondaki üçüncü haftasında tarihin en çok hasılat elde eden beşinci filmi oldu.
Geçtiğimiz haftalarda vizyona girmesiyle beraber adeta tüm dünyayı etkisi altına alan Marvel Stüdyoları'nın yeni filmi Avengers: Infinity War, para basmaya devam ediyor. Daha önce ABD'deki en hızlı hafta sonu açılışı rekorunu eline geçiren film, şimdiyse tarihin en çok hasılat elde eden beşinci filmi oldu.

Geride bıraktığımız hafta sonu itibarıyla yine tüm dünyada gişeleri domine etmeye devam eden Infinity War, 11 Mayıs'ta nihayet Çin'de de vizyona girdi. Bu alanın en büyük ikinci pazarı olan Çin'in de etkisiyle film üçüncü hafta sonunda tam 349 milyon dolarlık hasılat elde ederek toplam gişe hasılatını 1.6 milyar dolara çıkardı. Böylece Infinity War; Star Wars: Last Jedi, Black Panther, Avengers: Age of Ultron ve The Avengers filmlerini geride bıraktı ve tarihin en çok hasılat elde eden beşinci filmi oldu.


Infinity War'un bu alanda hala önünde yer alan dört film ise sırasıyla; Jurassic World (1.67 milyar dolar), Star Wars: The Force Awakens (2.06 milyar dolar), Titanic (2.18 milyar dolar), ve Avatar (2.78 milyar dolar) olarak dikkat çekiyor. Infinity War'un vizyona kaldığı süre boyunca Jurassic World ve Star Wars: The Force Awakens'ı da geride bırakması ve üçüncülüğe yerleşmesi bekleniyor.

En çok hasılat yapan süperkahraman filmi


Infinity War, ilk Avengers filmini geride bırakmasıyla beraber aynı zamanda en çok gişe hasılatı elde eden süper kahraman filmi rekorunu da eline geçirdi. Hem gişede hem de eleştirmenler karşısındaki başarısıyla Marvel'ın yüzünü güldüren Infinity War, ayrıca 1 milyar dolar hasılatına en hızlı ulaşan film rekorunun da yeni sahibi olmuştu.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11175 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avengers: infinity war, avengers: infinity war gişe ve
2 etiket daha infinity war Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim