Anlık Bildirim

James Cameron'dan Avengers filmlerine tepki "Gına Geldi"

Avengers, Iron Man, Guardians of the Galaxy, Doctor Strange, Black Panther... Marvel Stüdyoları, sinemada özellikle de son 10 yıla damgasını vurmuş durumda. Ancak bu durumdan rahatsız olanlar da var.
Terminatör, Titanic, Avatar gibi filmlerle sinema dünyasının en tanınan yönetmenlerinden olan James Cameron, artık süperkahraman filmlerinden bıkkınlık geldiğini düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde IndieWire'a konuşan ünlü yönetmen, Hollywood'un anlatacak başka hikayelerinin de olması gerektiğini söyledi.

"James Cameron's Story of Science Fiction" isimli belgeselinin tanıtımı için bir röportaj veren Cameron, Avengers filmleriyle ilgili, "Tüm dünyanın artık bu konuda bir doyum noktasına ulaşmasını umuyorum." cümlesini kullanırken,"Yanlış anlamayın bu filmleri izlemekten ben de keyif alıyorum. Ama Hollywood'un, ailesi olmayan devasa erkeklerin iki saat boyunca ölüme meydan okuyan şeyler yapıp bir yandan da şehirleri yakıp yıkmasından başka anlatacak hiyalerinin de olduğunu düşünüyorum." ifadelerine yer veriyor.

Tabi 63 yaşındaki yönetmenin bu sözleri birçok eleştiriyi de beraberinde getirdi. Bu eleştirilerden en dikkat çekeniyse Cameron'un şu anda Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4, Avatar 5 ve hatta yeni bir Terminatör serisi gibi projeler üzerinde çalışıyor olması. Cameron, birbiri ardına gelen Avengers filmlerinden bıkkınlık geldiğini söylüyor ancak kendisinin planları da pek farklı değil gibi.


Diğer taraftan Marvel sinematik evreninin bugüne kadarki belki de en önemli filmi olan Avengers: Infinity War; 27 Nisan Cuma günü, yani bu hafta vizyonda olacak. Gişede büyük rekorlara imza atması beklenen film, yönetmenler Joe ve Anthony Russo'nun ifadelerine göre diğer süperkahraman filmlerinden çok daha farklı bir yapıya sahip olacak. Filmin "sürprizlerle dolu" olduğunu belirten Russo Kardeşler, son olarak kesinlikle spoilerlardan kaçınmanız gerektiğinin altını çiziyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10452 kez okundu.
72 kişi, toplam 74 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
james cameron, avengers: infinity war ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim