Anlık Bildirim

Disney; Daredevil, Punisher ve Jessica Jones gibi Netflix dizileri için plan yapıyor

Netflix'in süper kahraman dizileri bildiğiniz gibi Disney+'ın duyurulması ile birlikte iptal edildi. Her ne kadar yeni Marvel dizileri gelecek olsa da hayranlar hala Netflix'teki dizileri istiyor.

Disney; Daredevil, Punisher ve Jessica Jones gibi Netflix dizileri için plan yapıyor Tam Boyutta Gör

Hem Netflix'in popülerleşmesinde hem de süper kahraman yapımlarının popülerleşmesinde Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinin büyük payı var. Ancak ne yazık ki bu dizilerin hepsi iptal edilidi. Sebebi ise Disney'in Disney+'ı duyurması ile hakların Netflix'ten Disney'e geçmesi. 

Dizilerin yayın hakları bir şirketten başka bir şirkete geçince belirli bir süreliğine diziler ne yazık ki yayınlanamadı. Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinden bazıları fazlasıyla kaliteliydi ve neredeyse hepsi izlenme sayısı açısından güzel bir başarı yakaladı. Bu yüzden bu konuda Disney'in ne yapacağı merak ediliyordu.

Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim olan Kevin Feige ise sevindiren bir açıklama yaptı. Söylediğine göre Netflix'teki Marvel dizileri iptal edilmiş değil, hâlâ ne yapacaklarını düşünüyorlar. Kevin Feige "Çizgi romanların eğlenceli yanlarından biri karakterlerin ortadan kaybolup sonra geri gelebilmesi. Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinin bazılarında harika oyuncular ve harika karakterler var." kelimelerini kullandı.

Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerini sizler için tekrar hatırlatalım. Daredevil, Punisher, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage. Sanıyoruz ki bu diziler arasından Daredevil'ı bile tekrar yapsalar birçok hayran mutlu olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13843 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Disney ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim