Anlık Bildirim

Resident Evil animasyon dizisi Infinite Darkness'ın açılış sahnesi paylaşıldı

Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı Resident Evil: Infinite Darkness animasyon dizisinin açılış sahnesi paylaşıldı.

Infinite Darkness'ın açılış sahnesi paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Capcom'un başarılı ve popüler video oyunu serisi Resident Evil'ın geçtiğimiz yıl duyurulan animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness'ın açılış sahnesi paylaşıldı.

Netflix Geeked etkinliği esnasında dizinin ilk birkaç dakikası paylaşıldı. Dizinin animasyon tarzının kaliteli olduğunu söylemek gerek. Dizi 8 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak. Bahsi geçen giriş sahnesini aşağıda bulabilirsiniz.

Resident Evil: Infinite Darkness Açılış Sahnesi

Bu yeni dizinin yapımcılığını ve yaratıcılığını, Resident Evil serisindeki birçok yapımın hayata geçirilmesinden de sorumlu olan Capcom'dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor. Animasyon tarafı ise çok sayıda anime diziye hayat veren TMS Entertainment tarafından gerçekleştirilecek olan dizinin tamamen 3 boyutlu bilgisayar destekli animasyon yapımından ise Resident Evil: Vendetta'nın yapımcısı, Kei Miyamoto liderliğindeki Quebico sorumlu olacak.

Bu korku-aksiyon dizisinin odağında ise serinin popüler karakterleri Leon S. Kennedy ve Claire Redfield'in hikâyeleri yer alacak. Aksiyon konusunda iddialı olan dizi daha önce görmediğimiz farklı bir Resident Evil dünyasını gözler önüne serecek. Dizide Leon S. Kennedy karakterini Nick Apostolides, Claire Redfield'ı ise Stephanie Panisello seslendirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim