Anlık Bildirim

Jason Statham başrollü Guy Ritchie'nin yeni ajan filminin çekimleri Antalya'da yapılıyor

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Guy Ritchie'nin yeni filminin çekimler başlamak üzere. Çekimler Antalya'da yapılacak.

Jason Statham başrollü Guy Ritchie'nin yeni ajan filminin çekimleri Antalya'da yapılıyor

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleri yöneten, kendine has bir yönetmenlik tarzı olan Guy Ritchie'nin yeni filmi Five Eyes'ın çekimleri başladı. Hem de yakından tanıdığımız bir yerde. 

Aksiyon filmi denilince akla gelen yönetmenlerden biri olan Guy Ritchie, yeni filminde de daha önce birlikte çalışmış olduğu başarılı oyuncu Jason Statham ile yeniden bir araya geliyor. Five Eyes isimli ajan temalı film için çekimler başladı. Antalya'da başlayan çekimler şu sıralarda devam ediliyor. Filmin ne kadarlık bir bölümünün Türkiye'de geçeceği bilinmiyor.

Five Eyes, dünya için büyük tehlike arz eden ölümcül bir silahın ticarileştirilmesini önlemek için görevlendirilen MI6 ajanı Orson Fortune’un hikayesine odaklanacak. Ne yazık ki şu an için filmin yayın tarihi bilinmiyor.

Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin yaptığı filmin senaristliğini Ivan Atkinson ve Marn Davies üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Cary Elwes ve Josh Hartnett bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12551 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jason statham, antalya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim