Anlık Bildirim

Mission Impossible: Fallout'ın ikinci fragmanı yayınlandı

Bu yaz vizyona girecek olan Mission Impossible: Fallout'ın ikinci fragmanı yayınlandı. Aksiyon severlerin merakla beklediği yeni Mission Impossible filmi, 27 Temmuz'da vizyona girecek.
Aksiyon filmi denilince akla gelen ilk serilerinden olan Mission Impossible, altıncı filmiyle bu yaz geri dönüyor. Yapımcı firma Paramount, filmin ikinci fragmanını da bugün YouTube üzerinden yayınladı.


Tecrübeli aktör Tom Cruise'un kendisiyle özdeşleşen karakterlerinden Ethan Hunt, Mission Impossible: Fallout'ta da yine ölüme meydan okuyan işler yapmaya devam ediyor. Tehlikeli aksiyon sahnelerinde dublör kullanmamasıyla bilinen Tom Cruise; yeni filminde uçaklardan atlıyor, helikopter ve motosiklet kazalarından kaçıyor ve binalardan binalara sıçramaya çalışıyor.

Ters giden bir operasyon sonrasında zamana karşı yarışarak işleri düzeltmeye çalışacak olan Hunt ve ekibi, DC sinematik evrenindeki Superman rolüyle tanıdığımız Henry Cavill ile mücadale edecek. Simon Pegg, Rebecca Ferguson ve Michelle Monaghan gibi ünlü aktörlerin de yer aldığı film 27 Temmuz'da vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim