Anlık Bildirim

Netflix'in Idris Elba başrollü Western temalı filmi Concrete Cowboy'ın yayın tarihi açıklandı

Netflix'in başarılı oyuncu Idris Elba'nın başrolünde olduğu Western filmi Concrete Cowboy'ın yayın tarihi açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in Idris Elba başrollü Western temalı filmi Concrete Cowboy'ın yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix'in yeni filmi Concrete Cowboy'un yayın tarihi açıklandı.

Western temalı bu yeni Netflix filminin ismi Concrete Cowboy olacak ve 2 Nisan'da Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor. Filmin yönetmeni ve senaristi olan Ricky Staub'un ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini de taşıyacak aynı zamanda. Ayrıca senaryoya Dan Walser da eşlik ediyor.

Daha önce birçok başarılı filmde rol alan Idris Elba ise filmin başrollerinden birisi. Diğer başrol ise Stranger Things dizisinden tanıdığımız Caleb McLaughlin. Geriye kalan oyuncular ise şöyle: Lorraine Toussaint, Method Man, Jharrel Jerome, Swen Temmel, Byron Bowers, Jennifer Butler ve Kristoffe Brodeur.

Concrete Cowboy; 15 yaşındaki Cole'un (McLaughlin), Detroit'teki evinden görüşmediği babası (Elba) ile birlikte yaşaması için Philadelphia'ya gönderilmesini konu alıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim