Anlık Bildirim

Netflix'in yüksek bütçeli yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan fragman geldi

Netflix'in fantezi türündeki yeni yüksek bütçeli yapımı Shadow and Bone'dan ilk fragman yayınlandı. Shadow and Bone aynı adlı kitap serisini ekranlara uyarlıyor olacak.

Netflix'in yüksek bütçeli yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan fragman geldi Tam Boyutta Gör

Netflix'in bir süredir üzerinde çalıştığı yeni yüksek bütçeli fantastik dizisi Shadow and Bone'un ilk fragmanı yayınlandı. Leigh Bardugo'nun popüler roman serisini ekranlara uyarlayan dizi ilk fragmanıyla oldukça ilgi çekici görünüyor.

 

Shadow of Bone, 'Karanlıklar Diyarı' isimli bir bölgenin insanlığı tehdit ettiği fantastik bir evrende geçiyor. Henüz yeni keşfettiği güçleriyle bu karanlığı durdurabileceğini fark eden Alina isimli bir haritacının, bir gemi üzerinde Karanlıklar Diyarı'na giriş yapmasıyla hikaye başlıyor. Burada General Kirigan'ın dikkatini çeken Alina, özel askerlerle birlikte eğitimine başlayacak ve Shadow of Bone evreninin 'küçük bilimler' isimli büyülerinde ustalaşmaya çalışacak. 

Shadow of Bone, Leigh Bardugo'nun Grisha üçlemesinin ilk kitabı olarak dikkat çekiyor. Shadow of Bone'un ardından Siege and Storm ve Ruin and Rising kitapları da çıkmıştı. Bu üç kitap orijinal üçlemeyi oluşturuyor ancak yazar Bardugo sonrasında Crooked Kingdom serisiyle Grisha evrenini genişletmeye devam etmişti.

Netflix orijinal içerik kütüphanesine sürekli yeni The Witcher'lar ve Stranger Things'ler eklemeye çalışıyor. Fantezi türü özellikle son dönemlerin en ilgi çeken içeriği olduğu için Shadow of Bone serisi bu anlamda Netflix için büyük bir fırsat olacak. Dizinin ilk sezonu başarıya ulaşırsa Grisha evrenin muhtemeleni daha uzun yıllar ekranlarda göreceğiz. 

Arrival ve Bird Box gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız senarist Eric Heisserer tarafından uyarlanan Shadow of Bone, 23 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak. İlk sezon 8 bölümden oluşuyor.

Netflix'in yüksek bütçeli yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan fragman geldi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13700 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix dizileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim