Anlık Bildirim

Netflix, The Witcher dizisinin izlenme rakamlarını açıkladı

The Witcher dizisi Netflix'e hızlı bir giriş yaptı. Bugün resmi bir açıklama yayınlayan şirket, The Witcher'ın ilk sezonunu 76 milyon abonenin izlediğini duyurdu.

Netflix, The Witcher dizisinin izlenme rakamlarını açıkladı Tam Boyutta Gör

Netflix'in geçtiğimiz ay yayınladığı yeni orijinal dizisi The Witcher, dünya genelinde inanılmaz büyük bir ilgiyle karşılandı. 2019'un son çeyreğiyle ilgili bugün resmi bir yazı yayınlayan Netflix, The Witcher dizisinin tam 76 milyon abone tarafından izlendiğini açıkladı. The Witcher'ın, Netflix platformundaki 'en çok izlenen ilk sezon' rekorunu kırdığı belirtiliyor.

Netflix, 76 milyonluk izlenme rakamına The Witcher'ın herhangi bir bölümünü en az iki dakika izleyen tüm aboneleri dahil etmiş. Şirketin burada ölçü sisteminde bir değişikliğe gittiğini görüyoruz. The Witcher öncesinde, izlenme rakamlarına yalnızca, bir bölümün en az %70'ini izleyenler dahil ediliyordu. 

The Witcher dizisinin açıklanan izlenme sayısı elbette inanılmaz etkileyici ancak yeni ölçü sistemi nedeniyle de rakamların biraz şiştiği söylenebilir. İki dakika her ne olursa olsun oldukça kısa bir süre. Netflix, hissedarlara gönderdiği mektupta rakamları biraz şişirmek istemiş gibi görünüyor. 

Netflix abonelerinin %45'i The Witcher'ı en az iki dakika izlemiş

Netflix'in açıkladığı yeni verilere göre platformda 31 Aralık 2019 itibarıyla dünya genelinde toplam 167 milyon abone bulunuyor. Yani The Witcher dizisini en az iki dakika izleyenlerin toplam abone sayısına oranı yaklaşık %45 seviyesinde. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16322 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher, witcher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim