Anlık Bildirim

Oscar kampanyası başlatılan Tom Holland'lı film Cherry'den ilk fragman paylaşıldı

Spider-Man rolü ile tanınan Tom Holland'ın başrolünde olduğu Russo Kardeşler'in de yönetmenliğini yaptığı Cherry isimli filmden ilk fragman paylaşıldı.

Oscar kampanyası başlatılan Tom Holland'lı film Cherry'den ilk fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Avengers Infinity War ve Avengers Endgame ile birlikte popülerleşen Russo Kardeşler'in yönettiği ve Spider-Man filmlerinden tanınan Tom Holland'ın da başrolünde olduğu Cherry isimli filmden ilk fragman paylaşıldı.

Oscar'a aday olması için kampanya başlatılan filmin fragmanı ve net yayın tarihleri de açıklandı. Film 26 Şubat'ta sinemalarda vizyona girecek, 12 Mart 2021'de Apple TV+'ta özel olarak yayınlanacak. 

Başrolünde Tom Holland'ın olduğu filmdeThomas Lennon, Ciara Bravo, Kelli Berglund, Damon Wayans Jr., Michael Gandolfini ve Jack Reynor gibi isimler bulunuyor. Nico Walker'ın kitabından uyarlanan Cherry isimli filmin senaristliğini Jessica Goldberg ve Angela Russo-Otstot üstleniyor. Filmin yönetmenliğini sie dediğimiz gibi Anthony Russo ve Joe Russo üstleniyor.

Filmin konusu ise şöyle: Irak'tan dönen eski ordu doktoru, yaşadığı tavma sonrası stres bozukluğu sebebiyle uyuşturucu bağımlısı olur ve hayatının kurtuluşu olduğunu düşündüğü bir banka soygunu planlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim