Anlık Bildirim

Popüler komedi dizisi Friends, 1 Nisan'da Netflix Türkiye'ye geliyor

Dünyanın en popüler dizilerinden birisi olan komedi türündeki Friends'in Netflix'in Türkiye kütüphanesine ekleneceği açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Popüler komedi dizisi Friends, 1 Nisan'da Netflix Türkiye'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Hem komedi dizisi olarak hem de dizi olarak dünyanın en popüler yapımlarından birisi olan Friends, Netflix'in Türkiye kütüphanesine ekleniyor.

Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Friends, 1 Nisan 2021'de Netflix'in Türkiye kütüphanesine eklenecek. Toplamda 10 sezondan oluşan ve 235 bölümü bulunan dizinin tüm bölümlerini Netflix'te bulabileceksiniz.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ın başrolünde bulunduğu Friends, 6 arkadaşın günlük hayatını konu alıyor.

Friends Dizisinin Özel Bölümü Yaklaşıyor

Geçtiğimiz yıl duyurulduğu üzere şu anda HBO Max, Friends dizisinin özel bir bölümü üzerinde çalışıyor. Özel bölümde Friends ekibini tam kadro olarak görebileceğiz. Yapılan açıklamaya göre dizinin çekimleri de yine Nisan 2021 içerisinde başlayacak. Ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak HBO Max üzerinden yayınlancak.

Ayrıca hali hazırda BluTV'de Friends dizisi bulunuyor. BluTV de Twitter hesabı üzerinden göndermeli bir paylaşım yaptı. Onu da aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8843 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
friends, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim