Anlık Bildirim

Almanya menşeili soğutucu çözümleri üreticisi ürettiği Alphacool M.2 soğutucularıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Daha önce haberlerimizde de yer verdiğimiz HDX-2 ve HDX-3 adlı çözümlerin soğutucu özelliğine ek olarak depolama birimlerinizi RAID konfigürasyonlarıyla kullanmanızı sağlayan yeni soğutucu SSD soğutucu tanımını genişletiyor.

Hem soğutucu hem de RAID kartı

HDX-5 üzerinde yer alan iki adet M.2 slotuna bağlayacağınız sürücülerinizi veya birisi SATA portunda bulunan diğeri M.2 slotuna bağlanmış olan disklerinizi RAID 0/1 kurulumu yaparak kullanabiliyorsunuz.
Ayrıca Alphacool’un karta eklediği 2 adet SATA konnektörüyle anakartınızın üzerinde bulunan SATA portlarında yer de açabilirsiniz. Üstelik çözüm sahip olduğu soğutucu plakayla performanstan ödün vermek istemeyen kullanıcılara disklerini yoğun yük altında bile serin ve hızlı bir şekilde kullanabilme imkanı sunuyor.
Alphacool HDX-5 M.2 SSD soğutuculu RAID kartını duyurdu
 

3900 MB/s aktarım hızı

Bununla birlikte firmanın daha önceki soğutucularında olduğu gibi yine PCI x4 arayüzü üzerinden veri alışverişi sağlayan yeni kart, bu sayede bağlantı arayüzüne bağlı darboğazlara da elveda demenizi sağlıyor zira 3900 MB/s gibi oldukça yüksek bir hızda aktarıma imkan tanıyor. Son olarak yeni modelin fiyatı ve satış tarihine dair bir bilgi paylaşılmadığını ekleyerek haberimizi noktalayalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim