Anlık Bildirim

Cooler Master MasterAir G100M soğutucu, UFO tasarımı ile dikkat çekiyor

Kasanızda farklı RGB tasarımları arıyorsanız Cooler Master tarafından piyasaya sürülen ve bir UFO'yu andıran MasterAir G100M hava soğutucusu ilginizi çekebilir.

Kasasında ilginç tasarımlara önem veren kullanıcılar için Cooler Master farklı bir soğutucu geliştirdi. MasterAir G100M hava soğutucusu kasanızın içine renkli bir UFO inmiş hissi uyandırıyor.

MasterAir G100M özellikleri ve fiyatı

Geçen yıl prototip sürümü Computex fuarında tanıtılan soğutucu aradan geçen zamanda son haline kavuştu ve piyasaya sürüldü. RGB ile desteklenen soğutucu daha çok ana akım işlemcileri soğutabilecek kapasitede. Yani üst seviye işlemcilerde sıkıntı yaşatabilir.

Soğutucunun tabanında bakır plaka üzerine entegre edilmiş bir ısı borusu yer alıyor. Üzerinde ise daire şeklinde dizilmiş bakır yapraklar mevcut. En üstünde ise siyah bir halka kapatılmış. İç kısımda ise 600RPM-2400RPM arasında dönen RGB LED fan bulunuyor.

RGB aydınlatma ASUS, MSI, Gigabyte ve ASRock anakartlarının yazılımları ile kontrol edilebiliyor. Böylece ekstra RGB bağlantılarına ihtiyaç bırakmıyor. Ayrıca kutuya ekstra bir kontrolcü de eklenmiş. Soğutucunun fiyatı 40 Avro olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim