Anlık Bildirim

Cooler Master’dan yeni Threadripper için Wraith Ripper soğutucusu

İkinci nesil Threadripper işlemcisi için iyi bir soğutucu arıyorsanız Cooler Master imdadınıza yetişti. Wraith Ripper adındaki soğutucu en zor anlarda işlemcisini soğuk tutuyor.

AMD’nin yeni canavarı 32 çekirdeğe kadar ölçeklenebilen Ryzen Threadripper Gen2 işlemci serisi piyasaya çıkar çıkmaz uyumlu bileşenler de gelmeye başladı. Cooler Master yeni seri için hazırladığı soğutucuyu duyurdu.

Wraith Ripper özellikleri ve fiyatı

AMD ile ortak geliştirilen Wraith Ripper adındaki soğutucu 250W ısıl tasarım gücü olan işlemciyi zor şartlar altında dahi belirli bir ısı seviyesinde tutmayı amaçlıyor. Adreslenebilir RGB aydınlatma ise bu türün meraklılarını cezbedecek.

Wraith Ripper soğutucusunda 120mm MasterAir Pro Servo fan yer alıyor. Fanı çevreleyen çift ısı dağıtıcı kule ise altındaki 7’şer ısı borusu sayesinde en iyi performansı vermeye çalışıyor.

Kolay bir şekilde monte edilebilen Wraith Ripper soğutucusu, kompakt yapısı sayesinde ana akım bellek modülleri ile olan yer uyumsuzluğunun da önüne geçiyor. Yine adreslenebilir çift RGB aydınlatma şeridi ve Threadripper logosu da uyumlu yazılım ile kontrol edilebiliyor. Wraith Ripper soğutucusu 119 Avro olarak 27 Eylül’de piyasaya sürülecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim