Anlık Bildirim

Thermaltake'den aktif soğutmalı oyuncu koltuğu

Oyun oynarken heyecandan sürekli terliyorsanız Thermaltake’in yeni oyuncu koltuğu sizi sürekli ferahlatmak amacını taşıyor. Lüks oyuncu koltuğu oldukça iddialı.

Oyuncu donanımları pazarında oyuncu koltukları da artık önemli bir yere sahip durumda. Rahatlığa önem veren, aydınlatma yapan veya titreşimlerle tecrübeyi yoğunlaştırmayı amaçlayan pek çok oyuncu koltuğu mevcut. Thermaltake segmente yeni bir model sunuyor.

Thermaltake X Comfort Air neler sunuyor?

Thermaltake koltuklarını çeşitli özelliklerine göre sınıflandırmış durumda. GT serisi standart materyaller kullanırken X serisi de premium kaliteye yöneliyor. Yine Comfort serisi rahatlığı arttırıcı, Fit ise biraz daha kullanıcıyı sarıcı koltuklara yer veriyor.

Thermaltake X Comfort Air adındaki yeni oyuncu koltuğu X serisinin premium materyallerini, Comfort serisinin de rahatlığını miras alıyor. Ayrıca bir soğutma sistemi ile de kullanıcının terlemesini önlüyor.

Koltuğun yüksekliği, sırt açısı, kol kısımları ve eğimi ayarlanabiliyor. Alüminyum çerçevenin üzerine metreküp başına 75kg köpük doldurulmuş. Alt kısımda 4 adet yüksek basınçlı ve 3 kademeli fan yer alıyor. Fanlar 1.5 dereceye kadar koltuğu soğutabiliyor. Ses seviyesi ise 32 desibel civarında. Yine koltuktaki suni deri kaplama hava çıkışını sağlıyor.

Soğutma sistemi için arka kısma bir kontrol kutusu konmuş ve güç kablosu buraya getirilmiş. Kırmızı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan koltuk için 500$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4875 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake, thermaltake x comfort air ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim