Anlık Bildirim

Sony'nin mini-bilgisayarı rakiplerinden daha pahalı olabilir

Sony'nin mini-bilgisayarı rakiplerinden daha pahalı olabilir

Maliyet odaklı ultra-taşınabilir bilgisayarlara olan ilginin her geçen gün arttığı günümüzde VAIO serisi dizüstü bigisayarlarıyla sektörün önde gelen oyuncularından biri olan Sony de netbook olarak bilinen mini-bilgisayar piyasasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Firmanın merakla beklenen netbook modeli VAIO P'nin önümüzdeki hafta başlayacak Tüketici Elektroniği 2009 fuarında tanıtılması bekleniyor.

Tasarım özellikleriyle öne çıkması ve aynı platformu temel alan rakipleri karşısında iddialı olması beklenen netbook bilgisayar için Sony nasıl bir fiyatlandırma politikası izeleyecek sorusuna şimdilik cevap verebilmek pek mümkün olmasa da bu konuda çeşitli iddialar da ortaya atılmıyor değil . 1.33GHz'de çalışan Atom işlemcisinin güç vereceği mini-bilgisayar, 1000$'a yakın bir fiyatla lanse edilebilir.

Sony'nin yeni netbook bilgisayarı için iddia edilen fiyatın yüksek kalmasının arkasındaki nedenlere baktığımızda ise firmanın mevcut netbook modellerinden farklı olarak 3G model ve GPS alıcısı gibi detaylara sahip olmasının etkili olabileceği ayrıca Sony'nin rakiplerinden farklı olarak yüksek çözünürlüklü özel bir 8" panel kullanabileceği bunun da fiyata etki edebileceği üzerinde duruluyor.

Tabii belirttiğimiz gibi VAIO P için henüz Sony tarafından doğrulanmış herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim