Anlık Bildirim

2017'nin drone ile çekilmiş en iyi fotoğrafları

Dronestagram jürisi, drone ile çekilmiş yılın en iyi fotoğraflarını seçti. Dört farklı kategoriden üçer birincinin seçildiği yarışmadan enfes fotoğraflar haberimizde.
 
Drone'la çekilmiş fotoğrafların paylaşıldığı Dronestagram isimi web sitesi, yıllık uluslararası drone fotoğrafçılığı yarışmasının kazananlarını açıkladı. Dördüncüsü düzenlenen yarışma için binlerce çarpıcı resim gönderilirken; doğa, insan, kentsel ve yaratıcı olmak üzere toplam dört kategoriden üçer kazanan belirlendi.
 
Kentsel fotoğraflar kategorisinde birincilik alan fotoğraf
 
Doğa kategorisinde birincilik ödülünü kazanan kişi, Fransa'nın güneyindeki Provence'de canlı bir hasat fotoğrafı çeken Jerome Courtial oldu. (Yazının başındaki fotoğraf) Kentsel kategorisindeki birincilik ödülünü ise Bachir Moukazerel isimli drone fotoğrafçısına gitmiş durumda. Moukazerel, Dubai'de önceden çöl olan ancak şimdi yüksek binalarının yer aldığı bir bölgeyi fotoğraflayarak ödülü kazanmayı başarmış.
 
En yaratıcı fotoğraf kategorisi birincisi
 
Site jürisi bu yıl en yaratıcı drone fotoğraflarının yer aldığı yeni bir kategori oluşturdu. Bu alanda ön plana çıkan Romain Gaillard, plajda oynayan çocuklarından ilham aldığını söylüyor. Kendisi sahilde oynayan ve kumda çizim yapan çocuklarını izlerken kumu geniş bir kağıt parçası olarak kullanma fikriyle bu kareyi yakalamayı başarmış. Dronestagram jürisi tarafından seçilen birbirinden enfes fotoğrafların devamını aşağıdaki galeri aracılığıyla görebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim