Anlık Bildirim

Facebook, F8 konferansında AR/VR konusunda önemli haberler verecek

Facebook'un donanım birimin başında bulunan Andrew Bosworth, Mayıs ayındaki F8 konferansında sanal ve artırılmış gerçeklik çalışmalarıyla ilgili son derece önemli haberler vereceklerini açıkladı.
Facebook'un sanal ve artırılmış gerçeklik ürünlerinin yanı sıra donanım birimin başındaki isim olan Andrew Bosworth, sosyal medya devinin Mayıs ayında gerçekleşecek F8 konferansında bugüne kadarki en önemli AR/VR haberlerini paylaşacağını belirtti.
Twitter hesabı üzerinden bazı açıklamalar yapan Bosworth konuşmasını detaylandırmadı ancak şirkete yakın kaynaklar Facebook'un bu kategoride birkaç yeni ürün üzerinde çalıştığını söylüyor. Bloomberg News geçtiğimiz yıl şirketin interaktif video-sohbet özellikli bir model de dahil olmak üzere iki akıllı hoparlör üzerinde çalıştığını bildirmişti.

Oculus Go bu yıl piyasada olacak

Kaliforniya merkezli şirket tam tarih vermese de bu yıl 200 dolar fiyat etiketine sahp Oculus marka sanal gerçeklik başlığı çıkaracağını açıkladı. Hatta geçtiğimiz günlerde "Oculus Go" isimli bu bağımsız sanal gerçeklik başlığı kutusuyla birlikte sızmıştı. Oculus ayrıca Santa Cruz kod adlı daha güçlü ve bağımsız bir VR başlık üzerinde de çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim