Anlık Bildirim

Facebook, Tinder benzeri bir servisi test ediyor

Arkadaşlık uygulamalarının son dönemde popüler olması Facebook’u harekete geçirdi. Firma mobil uygulamasında arkadaşları buluşturmayı amaçlayan bir özelliği test ediyor.

İnternet dünyasında sık sık dev isimlerin rakiplerindeki ilgi çekici özellikleri bir süre sonra kendisine de adapte ettiğini görüyoruz. WhatsApp durum mesajları ve Instagram hikayeleri bunlara son örnek. Facebook şimdi önemli bir hizmeti daha adapte etmek üzere.

Buluşma teklifi

Sektörden gelen bilgilere göre sosyal ağ devi, mobil uygulamasında Tinder benzeri bir arkadaş buluşturma servisini denemeye başladı. Sadece Yeni Zelanda ve Toronto’da erişilebilen özellik kullanıcıları birbirleri ile buluşmaya teşvik ediyor.

Facebook’un beta sürecine dahil ettiği kullanıcılardan birisi uygulama içerisinde bildirim aldığını ve belirli bir grup arkadaş ile bu hafta buluşmak isteyip istemediğinin sorulduğunu belirtiyor. Bildirime tıkladığında ise arkadaşlarının resimlerinin olduğu özel bir sayfaya yönlendiriliyor. Kullanıcı kabul etse bile karşı taraf kabul etmediği sürece bu cevap görünmüyor. Karşı taraf da kabul ederse bu kez kullanıcılar evet cevaplarını görebiliyor.

Facebook da bilgileri doğrulamış durumda. Arkadaşların birbiri ile plan yapmasını daha da kolaylaştırmak istediğini söyleyen firma şimdilik kısıtlı bir kullanıcı grubu ile iOS ve Android uygulamalarında deneme yaptığını ifade ediyor. Ünlü arkadaşlık sitesi Tinder’ın tanıdıklar için versiyonu gibi görülen bu yeni özelliğin ne zaman yaygın kullanıma sunulacağı şimdilik bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim