Anlık Bildirim

Facebook, ana uygulamasında WhatsApp butonunu test ediyor

Facebook, ana uygulamasında WhatsApp butonunu test etmeye başladı. Facebook'un Danca dil ayarını kullanan bazı Android kullanıcılarında; bu düğme belirmeye başladı.
Facebook; ana uygulamasında WhatsApp butonunu test ediyor. Bazı Android kullanıcıları, Facebook uygulamasında WhatsApp butonu gördüğünü bildiriyor. Test edilen bu düğme tıklandığı zaman Facebook uygulamasından ayrılmaya gerek kalmadan WhatsApp'ı açan bir kısayol görevi üstleniyor.
Facebook uygulamasındaki WhatsApp butonu; sağ üstteki menü düğmesine tıklandığı zaman açılıyor. Bu kısayol düğmesi henüz test aşamasında ancak bazı odaklar bu özelliğin iOS kullanıcıları için oldukça pratik bir işlev üstleneceğini düşünüyor. 
Arvind Iyer'a göre Facebook'un dil ayarını Danca yaptıktan sonra WhatsApp tuşu belirmeye başlıyor. Bu, şirket sınırlı tanıtımları için Danimarka'yı seçtiğinden dolayı alışık olduğumuz bir durum, tıpkı bağımsız video uygulaması Bonfire gibi.
Facebook, benzer bir çalışmayı bu ayın başlarında Instagram için de sürdürmüştü. WhatsApp butonunun; Facebook uygulamasında ne zaman görüleceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmamakta. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim